Afhaalmenu

Afhaalmenu 5 gangen  – € 52,50

AFHAALMENU Week 19

Prijzen:

De MENUPRIJS bedraagt:

3 gangen ( 2 gangen en dessert)  € 39,50
4 gangen ( 3 gangen en dessert)  € 47,50
5 gangen ( 4 gangen en dessert)  € 52,50

De à la carteprijzen zijn:

voorgerecht       à € 15,00
soep                    à €   9,00
tussengerecht   à € 16,50
hoofdgerecht    à € 28,50
nagerecht          à €   8,00

U kunt ook nog een fles witte en rode wijn erbij bestellen. Bijpassende wijnen vanaf € 15,00. Vraag er gerust naar.

Afhalen op zaterdag 22 mei op de afgesproken tijd.
Bezorgen op zondag 23 mei of maandag 24 mei tussen 11.00 uur en 13.00 uur

De bezorgkosten in Oirsbeek en alle aangrenzende dorpen bedraagt € 5,00. Erbuiten vanaf €7,50

Alvast bedankt en fijn Weekend.
Gunther en Pia Keulen

Geef via ons e mail: info@restaurant-kookstudio-oasis.nl de gerechten door. Bij uw reservering graag uw naam en telefoonnummer vermelden. Indien U het bezorgd wilt hebben, dan ook graag uw adres vermelden. U krijgt van ons altijd een bevestiging binnen 24 uur, zo niet, neem dan even telefonisch ( 046-4421260) contact met ons op.

Koud voorgerecht:

Gepocheerde zalm met cocktailsaus, asperges parfait en groene asperges.
€ 15,00 pp

Soep:

Licht gebonden kropslasoep met quenelles van gevogelte.
€ 9,00 pp

Warm tussengerecht:

Bladerdeeg met asperges en dragon daarbij een asperge/ truffelsaus. (Vegetarisch).
€ 16,50 pp

Hoofdgerecht:

Tournedos van lamsrugfilet met asperges, pesto en basilicum/gembersaus.
€ 28,50 pp

Nagerecht:

Bosbessen ijsparfait omwikkeld met chocolade geserveerd met boerenjongenssabayon.
€ 8,00 pp

30 Jaar

Patron-cuisinier

PLEZIER

Patron-cuisinier Gunther Keulen staat al sinds 1983 aan het fornuis en heeft, voordat hij in 1991 Auberge Oasis nu restaurant en kookstudio “OASIS” overnam, een enorme staat van dienst opgebouwd. Hij is werkzaam geweest bij onder anderen;

Restaurant Scholteshof –3 sterren- in Stevoort, België en Hotel Prinses Juliana-2 sterren in Valkenburg.

Bekijk ons á la cart menu

kookstudio

Wij, Gunther en Pia Keulen, hebben ons de laatste jaren ( al ruim 19 jaar) mede toegelegd op het geven van kooklessen. De kookcursussen worden gegeven als jaarcursus ( 5 of 10 lessen) of workshop.

Lees meer …

restaurant

Patron-cuisinier Gunther Keulen staat al sinds 1983 aan het fornuis en heeft, voordat hij in 1991 Auberge Oasis overnam, een enorme staat van dienst opgebouwd.

Lees meer …

groepen

Komt u met een klein gezelschap en wilt u graag apart zitten, dan hebben wij een gezellig zaaltje voor groepen tot 24 personen. Dit zaaltje is ook fijn voor een gezelschap met kleinere kinderen.

Lees meer …