MENU GASTRONOMIE MAAND NOVEMBER 2021.

Koud voorgerecht:

Rode koolsalade met wildzwijn pastrami en een Colombane saus.
€ 18,50

Soep:

Licht gebonden zuurkoolsoep met gekonfijte zuurkool.
€ 9,50

Warm tussengerecht:

Groenten canneloni met een zachte paprikasaus.
€ 15,50

Spoom:

Frisse spoom van kweeperen met Prosecco.
€ 6,50

Hoofdgerecht:

Gebakken hertenfilet met bramensaus en zijn garnituur.
€ 28,50

Nagerecht:

Laat u zich lekker verrassen met een heerlijk dessert.
€ 9,50

Is er iets dat u niet kunt of mag eten of eet u liever vegetarisch? Geen probleem natuurlijk maar geef dit wel graag van te voren door, zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Menu Gastronomie

Menu “Oasis”  is maandelijks een nieuw menu.  Deze zal bestaan uit exclusieve specialiteiten die voor u speciaal bereid zal worden door keukenmeester Gunther.

3 gangen   ( 2 gangen + dessert) €47,50
4 gangen   ( 3 gangen + dessert) €55,00
5 gangen   ( 4 gangen + dessert) €62,50
6 gangen   ( 5 gangen + dessert) €67,50
6 gangenmenu inclusief standaard aperitief, wijnarrangement van 5 glazen, waters en koffie   € 100,00 all inn

Menu Oasis:

Dit dagmenu stellen we aan tafel voor. 3, 4, 5 of 6 gangen.
We houden rekening met uw wensen. Prijzen: zie menu Gastronomie.

Specialiteiten:

Met sinaasappel/dragonboter overbakken zalmfilet en een kruidensaus (voorgerecht)          € 19,50
Chateaubriand “OASIS” vanaf 2 personen                                                                                         € 33,00 pp
Wild combinatie (haas, wildzwijn en hert) met drie sauzen                                                           € 35,00
Met Parmezaanse kaas gegratineerde roodbaarsfilet op groenten en een saffraansaus          € 31,50
7 gangenmenu voor de echte liefhebbers ( alleen per tafel)                                                          € 75,00 pp

Heeft u speciale wensen, diëten of bent u vegetariër, geef het door door bij uw reservering, wij houden graag rekening met uw wensen. Wij gaan zéér zorgvuldig om met uw voedsel allergie / intolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Voor allergenen informatie kunt u zich tijdens het samenstellen van uw menu wenden tot de bedieningsmedewerkers.