MENU GASTRONOMIE MAAND APRIL 2022.

Voorgerecht:

Pastrami van runderbavette met perenchutney, bitterbal van Parmezaan en Aziatische dressing
€ 18,50

Soep:

Licht gebonden huisgerookte forelsoep met stukjes gerookte forel
€ 9,50

Warm tussengerecht:

Gepocheerde blanke heilbotfilet met een Champagnesaus
€ 18,50

Spoom:

Frisse spoom van kweeperen met Prosecco.
€ 6,50

Hoofdgerecht:

Gemarineerde kabeljauwfilet omwikkeld met spek en een Choronsaus
€ 28,50

Nagerecht:

Laat u zich lekker verrassen met een heerlijk dessert.
€ 9,50

Is er iets dat u niet kunt of mag eten of eet u liever vegetarisch? Geen probleem natuurlijk maar geef dit wel graag van te voren door, zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Menu Gastronomie

Menu “Gastronomie”  is maandelijks een nieuw menu.  Deze zal bestaan uit exclusieve specialiteiten die voor u speciaal bereid zal worden door keukenmeester Gunther.

3 gangen   ( 2 gangen + dessert) €48,50
4 gangen   ( 3 gangen + dessert) €57,50
5 gangen   ( 4 gangen + dessert) €65,00
6 gangen   ( 5 gangen + dessert) €70,00
6 gangenmenu inclusief standaard aperitief, wijnarrangement van 5 glazen, waters en koffie   € 110,00 all inn

Menu Oasis:

Dit dagmenu stellen we aan tafel voor. 3, 4, 5 of 6 gangen.
We houden rekening met uw wensen. Prijzen: zie menu Gastronomie.

Specialiteiten:

Gekonfijte tonijnfilet met gebakken komkommer staafjes en zoethoutsaus(voorgerecht)      € 19,50
Chateaubriand “OASIS” vanaf 2 personen                                                                                         € 33,00 pp
In kruiden gebakken lamsrugfilet met een Provençaalse saus                                                      € 33,00
In knoflookboter gebakken roodbaarsfilet met een zachte kreeftensaus                                    € 31,50
7 gangenmenu voor de echte liefhebbers ( alleen per tafel)                                                           € 77,50 pp

Heeft u speciale wensen, diëten of bent u vegetariër, geef het door door bij uw reservering, wij houden graag rekening met uw wensen. Wij gaan zéér zorgvuldig om met uw voedsel allergie / intolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Voor allergenen informatie kunt u zich tijdens het samenstellen van uw menu wenden tot de bedieningsmedewerkers.