Teambuilding

U maakt in groepjes van 2 tot 4 personen een gerecht uit het menu dat vooraf is samengesteld. Na de voorbereidingen gaat u aan tafel genieten van de gerechten die u samen heeft bereid. Het menu voor uw workshop kunt u eventueel zelf samenstellen uit vele gerechten, maar ook uit bepaalde thema’s als Italiaans, wild, tapas, asperges, barbecue, vegetarisch, vis, vergeten groenten, etc.

Lestijden

– Maandag t/m donderdag aanvang tot 18.30 uur
– Vrijdag en zaterdag aanvang tot 16.00 uur
– Zondag aanvang tot 13.00 uur.

Eénmalige kookcursus

Een gezellige avond, het ontmoeten van nieuwe mensen, nauw samenwerken met collega’s. Iets nieuws doen voor zakenrelaties en dit alles met als resultaat, een heerlijk en gezellig diner.

Met groepen van 8 tot 16 personen bereidt u een 3, 4 of 5 gangen diner, u kunt ook koken voor uw gasten (tot 50 personen).
Ook is er de mogelijk om in twee ruimtes de voorbereidingen te doen met een groter gezelschap tot ongeveer 30/ 35 personen. Vraag gerust hiernaar. ( voor prijzen klik HIER).

U maakt in groepjes van 2 tot 4 personen een gerecht uit het menu dat vooraf is samengesteld. Na de voorbereidingen gaat u aan tafel genieten van de gerechten die u samen heeft bereid. Het menu voor uw workshop kunt u eventueel zelf samenstellen uit vele gerechten, maar ook uit bepaalde thema’s als b.v.:
* Italiaans,
* Wild ( seizoen),
* Tapas,
* Asperges ( seizoen),
* Brand bier,
* Limburgs,
* Grieks,
* Barbecue,
* Vegetarisch,
* Vis, etc.

Lestijden

– Maandag t/m donderdag aanvang met de voorbereidingen tot 18.30 uur en deze duren ongeveer 1½ à 2 uur.
– Vrijdag en zaterdag aanvang met de voorbereidingen tot 16.00 uur en deze duren ongeveer 1½ à 2 uur. ( of in overleg)
– Zondag aanvang met de voorbereidingen tot 13.00 uur en deze duren ongeveer 1½ à 2 uur.

U kunt daarna dineren op uw eigen tempo.